Zorgcomplex Sassembourg

In eerste instantie heeft Maar! de opdracht gekregen om het Definitief Ontwerp aanbesteding gereed te maken. Na de begeleiding van de Aanbesteding en Contractvorming is ook de directievoering bij de uitvoering in opdracht gegeven.
Moeilijkheid bij dit project was onder andere het binnen de gegeven tijd vanuit het Waterschap waterdicht maken van de kelderbak. Dit in combinatie met voldoende tegendruk van de hoofddraagconstructie diende binnen 26 weken afgerond te zijn waarbij het maximaal uit te pompen debiet was opgegeven.

Het complex bestaat naast een parkeergarage uit maatschappelijke ruimten op de begane grond zoals tandarts, apotheek, huisartsenpost en functie gebonden horeca uit een verpleegafdeling, zorgwoningen en vrije sector woningen. Maar! is hierbij tot met met oplevering en inrichting bij betrokken gebleven.

Locatie:Jan van Brabantweg 1 te Sassenheim
Opdrachtgever:Woonstichting Vooruitgang
Betrokken partijen:Architect: Van Egmond architecten
Aannemer: Ballast Nedam
Periode:2010 t/m 2012
Omvang:25.000 m² BVO
Expertise:Zorg / Wonen / Maatschappelijk
Werkzaamheden:Ontwerp begeleiding / Aanbesteding, prijs en contractvorming / Vergunningsaanvragen / Directievoering en toezicht / Nazorg

Bekijk andere projecten

Bibliotheek Nieuwegein

Het Atriumgebouw Nieuwegein waar naast het gemeentehuis ook de bibliotheek is gehuisvest krijgt een grote make-over. Waar eerst de bibliotheek op de tweede verdieping zat

Lees verder »

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.