MAAR! EXPERTISE

Sterk in begeleiden

Tijdens een bouwproces worden er veel verschillende fases doorlopen, verkenning, voorbereiding, uitvoering en nazorg. Maar! begeleidt projecten gedurende het hele proces.

We ontzorgen de opdrachtgever door de verantwoordelijkheid op ons te nemen gedurende het hele bouwtraject. Wanneer we nog bezig zijn met de ene stap denken we al na over het volgende stadium. Er werken veel partijen samen tijdens een project. We nemen een leidinggevende rol en houden het overzicht bij alle betrokken partijen. Ieder project krijgt onze persoonlijke aandacht, ook na de afronding blijven we zorgdragen en graag betrokken bij het project. 

Management in Architectuur

Maar! brengt management en architectuur samen in het gehele bouwproces. Vanaf de start nemen we de architectuur mee en denken we na over de vervolg stappen.  

In de verkenningsfase is Maar! al bezig met haalbaarheidsonderzoeken naar architectonische mogelijkheden. Tijdens het proces wordt het ontwerp verder ontwikkeld, hiervoor zitten we deels op de stoel van de ontwerper en werken we samen met architectenbureaus. In de voorbereidingsfase van de bouw bewaken we het architectonische concept en de visie, zodat deze niet verloren gaan. De techniek mag niet leiden tot afbreuk van het ontwerp, en het ontwerp mag niet leiden tot een technisch minder gebouw. Tijdens fases denken we mee om tot een mooi en goed eindresultaat te komen. 

Persoonlijke aandacht

We werken in een klein compact team. Iedereen is op de hoogte van elkaars projecten. Intern wordt er veel overlegd en delen we kennis met elkaar.

We zijn een gelijkwaardig team. Aan een project werken altijd dezelfde collega’s. We zijn van het begin tot het eind betrokken bij een project en doorlopen alle fases. Hierdoor is het voor de opdrachtgever duidelijk met wie hij te maken heeft. Opgebouwde kennis blijft behouden. Dit zorgt ervoor dat we voorafgaande fases kunnen toetsen en bewaken verderop in het proces.  

Hieromheen hebben we een netwerk van adviseurs, waar we mee samenwerken als we de kennis niet direct in huis hebben.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.