Nieuwjaarswens 2024

Allereerst willen wij u bedanken, voor de prettige samenwerking in 2023 en zetten deze graag voort in 2024.

In 2023 hebben we mooie projecten mogen afronden zoals basisschool ‘De Nieuwe Maan’ in Delft, is in Utrecht voor de Internationale School (ISU)de nieuwe tijdelijke huisvesting in gebruik genomen. Daarnaast zijn we ook bezig met de voorbereidingen van de permanente huisvesting van de ISU aan de Cambridgelaan in Utrecht. Voor het Media College in Amsterdam mochten we een Onderwijskundig Programma van Eisen opstellen en is Hotel Jansen Bajeskwartier in Amsterdam opgeleverd. Voor Esprit scholen hebben we de gebruikersinrichting voor TASC (Tech Amsterdam Scholen Collectief) verzorgd. 2023 was ook het jaar van de Amsterdam International Community School (AICS), de school in het Zandkasteel is opgeleverd en in oktober was de feestelijke opening.

Verder mochten we starten met de begeleiding van de verbouw en renovatie van de Bibliotheek in Nieuwegein, het Zaans Museum in Zaandam en gaan we door met de vernieuwbouw van de Vijverhof in Voorburg. Voor het onderwijsgebouw van SO LUX, in opdracht van SPO Utrecht zijn we gestart met de renovatie en bouwwerkzaamheden.

Natuurlijk niet te vergeten, zijn wij met ons kantoor verhuisd naar de Stookplaats, Mussenstraat 9 in Hilversum. Een hele fijne en inspirerende werkplek voor ons team.

Kortom een mooi jaar om op terug te kijken!

Wij wensen iedereen een mooi, gezond en succesvol 2024, wij hebben er zin in!

Meer nieuws

Maar! BHV dag

Vorige week hebben wij met het gehele team van Maar! een BHV dag gehad. Van eerste hulp verlenen, verbandjes aanleggen

Lees verder »

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.