Nieuwjaarswens 2023

Allereerst willen wij u bedanken, voor de prettige samenwerking in 2022 en zetten deze graag voort in 2023.

In 2022 hebben we weer prachtige projecten mogen afronden maar zeker ook mogen starten. Zo hebben we voor het nieuwe pand van de Amsterdam International Community School (AICS) voor Esprit scholen de inrichting van de Library begeleidt en zijn we ook voor de locatie South-East het Zandkasteel bezig met de begeleiding van de gebruikersinrichting. Ook zijn we gestart op de Rooseboomstraat in Den Haag aan het Kindcentrum voor Lucas Onderwijs, hebben we de prachtige Villa Veldhoen in Amsterdam opgeleverd, hadden we de feestelijke opening van de Klimroos in Utrecht waarvoor Maar!bouwmanagement zich heeft ingezet voor de begeleiding en het opstellen van een Onderwijskundige Programma van Eisen (OKPvE). Voor de ISUtrecht, locatie Papendorp zijn we gestart met de productie van de units voor de tijdelijke huisvesting van de leerlingen, waarna naar een definitieve eind locatie zal worden verhuisd op het Utrecht Science Park. Voor SO LUX, in opdracht van SPO Utrecht hebben we de ontwerpfase afgerond en gaan we in 2023 starten met de renovatie en bouwwerkzaamheden. Ook voor de Vijverhof in Voorburg zijn we een nieuwe ontwerprichting opgegaan en deze is positief ontvangen door het schoolbestuur, de gemeente en de buurtbewoners. Voor Hotel Jansen, Bajeskwartier Amsterdam begeleidt Maar! bouwmanagement de uitvoering van het casco maar is ook betrokken bij de afbouw en inrichting. Voor het cultuurhuis van Merwede Kanaalzone is het SO afgerond en het VO nagenoeg afgerond, we kijken uit naar het definitieve ontwerp.

2022 kunnen we ook het jaar noemen van de tijdelijk huisvesting; Zo hebben we de tijdelijke huisvesting verzorgd in Delft voor Stichting Islamitisch college en Kristal, voor ISW Hoogeland in Naaldwijk en in Pijnacker voor Lucas Onderwijs.

Ook hebben wij met het team van Maar!, dit jaar versterkt door Laila als projectmanager en Anne als Office Manager, een inspiratievol weekend in Hamburg gehad met architectonische hoogtepunten zoals het prachtige Elbphilharmonie. In dit weekend hebben wij ook als team geëvalueerd, gereflecteerd en keken wij vooruit hoe wij onze projecten op de beste manier kunnen begeleiden en uitvoeren.

Zo alles bij elkaar een jaar om met veel plezier naar terug te kijken.

In het eerste kwartaal van 2023 zullen wij verhuizen naar een nieuwe locatie binnen Hilversum, hiervan zullen wij u natuurlijk van op de hoogte brengen.

Wij wensen iedereen een mooi, gezond en succesvol 2023.

Meer nieuws

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.