Nieuwjaarswens 2022

Met trots blikken we terug op een geslaagd 2021. Ondanks het tweede coronajaar, waarmee de hele samenleving te maken had, hebben we met Maar! bouwmanagement een flinke groei doorgemaakt. Zo hebben we Kirsten in ons vaste team mogen verwelkomen en Daan als vaste ondersteuning aan ons weten te verbinden. Nooit eerder kwamen er in een jaar tijd zoveel nieuwe projecten bij. Zowel bestaande opdrachtgevers als nieuwe opdrachtgevers hebben ons wederom weten te vinden. Daarvoor danken wij hen hartelijk! Met het hele team van Maar! hebben we de projecten opgepakt en elkaar gemotiveerd om op een hoog niveau werk af te leveren. De opdrachtgever zoveel mogelijk ontzorgen is hierbij ons motto. Altijd twee stappen vooruitdenken en kijken naar het hele plaatje, maar daarbij niet het detail uit het oog verliezend.

Alle fases van het bouwproces zijn voorbij gekomen in 2021. Zo schreven we meerdere keren een Programma van Eisen (Buurthuis Merwede Kanaalzone, Bibliotheek Vleuterweide, Klimroos), hebben we diverse haalbaarheidsstudies gedaan (ROC Midden Nederland, Onderhoud bibliotheek Utrecht), zitten we met een tal van projecten in de ontwerpfase (ISUtrecht Cambridgelaan, Vijverhof, SO Lux),  de voorbereiding- en aanbestedingsfase  (REC-P, Theater de Lievevrouw) en hebben we heel wat uren als directievoerder op de bouw doorgebracht (Hubrecht Institute, Grafisch Lyceum Utrecht, Villa Veldhoen, Praktijkschool Zoetermeer).

We hopen deze stijgende lijn in 2022 door te kunnen zetten, door nieuwe uitdagende projecten aan te nemen, het team van Maar! nog verder uit te breiden met een Projectmanager en een Office Manager, onze relaties warm te houden en bestaande projecten tot een goed eindresultaat te begeleiden. 

We wensen iedereen een voorspoedig 2022, met mooie kansen en hoogtepunten. Met veel goede moed gaan wij weer voor u aan het werk en zal geen detail ons ontgaan.

René van der Horst
Timo Spaarwater
Paul Hageman
Amber Waterman
Kirsten Somhorst

3 januari 2022

Meer nieuws

Maar! BHV dag

Vorige week hebben wij met het gehele team van Maar! een BHV dag gehad. Van eerste hulp verlenen, verbandjes aanleggen

Lees verder »

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.