Kerstgroet 2020

2020 was een bijzonder jaar. Bijzonder door het Corona virus en de maatregelen die daarbij hoorden. Bijzonder door de projecten die we met net zoveel plezier maar anders hebben mogen begeleiden. Wij willen al onze relaties bedanken voor de samenwerking in 2020. Met vele hebben we het afgelopen jaar aan mooie projecten mogen werken. Er zijn projecten afgesloten en opgeleverd.

De Centrale Bibliotheek in Utrecht aan de Neude, waar we op 5 maart nog een rondleiding mochten geven, was een van deze projecten. De feestelijke opening is helaas niet door gegaan door het Coronavirus dat toen net ons land bereikte. Uiteindelijk is de Bibliotheek Neude in april stilzwijgend opengegaan. Nu deze bibliotheek open is voor publiek zijn wij nog steeds betrokken bij dit mooie pand.

In 2021 gaan wij verder met de projecten van 2020 maar er staan ook mooie nieuwe projecten op de planning, waar we net als afgelopen jaar met veel enthousiasme aan blijven of gaan werken. Mocht je denken aan een nieuw project dan pakken wij dat graag op.

Maar! bouwmanagement wenst iedereen een fijne kerst, een gelukkig 2021 en heel veel gezondheid toe.

Feestelijke groet,

René van der Horst
Timo Spaarwater
Paul Hageman
Amber Waterman

20 december 2020

Meer nieuws

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.