Gezocht: Bouwkundig Projectmanager

Maar! bouwmanagement is een landelijk adviesbureau op het gebied van huisvesting en ruimtelijke vraagstukken. De naam Maar! staat voor MAnagement in ARchitectuur!

We opereren vanuit Hilversum maar zijn ook vaak fysiek bij de opdrachtgever aanwezig. Momenteel zijn we met vijf vaste medewerkers, daarnaast werken we veel met vaste contacten op projectbasis. Het bewaken van het concept is voor ons het uitgangspunt.

Wat doen we
We begeleiden bouwprojecten vanaf de huisvestingsvraag tot oplevering. We maken Programma’s van Eisen, haalbaarheidsstudies, doen Europese aanbestedingen voor architectuur en bouwprojecten, houden toezicht bij de uitvoering en verzorgen de complete inrichting. We werken aan onderwijshuisvesting van basisscholen tot universiteiten, maatschappelijk en commercieel vastgoed en woningbouw. Dit kunnen rijksmonumenten zijn, maar ook nieuwbouwprojecten.
Onze opdrachtgevers zijn (Internationale) schoolbesturen, gemeenten, woningbouwverenigingen, ontwikkelaars en particulieren.

De functie
Als projectmanager ben je (mede) verantwoordelijk voor het initiëren en organiseren van projecten van initiatieffase tot en met realisatie. Je werkt hierbij nauw samen met opdrachtgevers, architecten en andere adviseurs, maar ook met directe collega’s. Je assisteert bij het bewaken van processen, het sturen op procesgegevens en rapporteren naar de opdrachtgever.

Wie ben jij

  • Je hebt een afgeronde hbo of universitaire opleiding of gelijkwaardig denkniveau.
  • Je hebt een bouwkundige achtergrond met affiniteit voor architectuur.
  • Je hebt tenminste 3 jaar werkervaring op het gebied van bouwmanagement.
  • Je spreekt, leest en schrijft goed Nederlands.
  • Je hebt een positieve instelling voor het sturing geven aan bouwprocessen, het begeleiden van opdrachtgevers en adviseurs, zowel in de voorfase als in de uitvoering.
  • Je bent marktgericht, communicatief, zowel schriftelijk als mondeling, zelfstandig, flexibel.
  • Belangrijk is dat je enthousiast bent in wat je doet.

Wat krijg je
Een afwisselende functie met groeikansen waarbij initiatief wordt gewaardeerd. Wij bieden een goed salaris binnen een groeiende onderneming.

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Stuur dan je motivatie en CV naar info@maarbouwmanagement.nl t.a.v. René van der Horst. Dan nodigen we je graag uit voor een (online) kennismakingsgesprek!

Senioriteitsniveau: Medewerker

Soort baan: Fulltime (32-40 uur)

Meer nieuws

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.